PONIEDZIAŁEK 29 kwietnia:
- I danie:
- Zupa jarzynowa: włoszczyzna 40g, brukselka 20g,brokuy 20g, kalafior 20g ziemniaki 50g
- przyprawy: lubczyk, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, natka pietruszki
- II danie:
- Makaron z truskawkami i sosem jogurtowym 250g -300g, biały ser
- kompot z owoców leśnych 200ml
WTOREK 30 kwietnia:
- I danie:
- Rosół z makaronem : włoszczyzna 50g, makaron nitki 50g, udka z kurczaka 15g, koperek 5g;
- przyprawy: czarny pieprz, natka pietruszki, lubczyk
- II danie:
- Kotlet pożarski z duszoną cebulką : mięso drobiowo-wieprzowe 80g, jajko 3g, bułka 7g, cebula 10g,
- surówka z kapusty kiszonej z marchewką i jabłkiem 120g
- ziemniaki 120g kompot owocowy 200ml (1,3,7,9)