PONIEDZIAŁEK 25 listopada:
- I danie:
- Zupa zacierkowa: włoszczyzna 70g, kurczak 30g, makaron zacierki 30g, natka pietruszki 3 g;
- przyprawy: lubczyk, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól
- II danie:
- Udko z kurczaka pieczone: udko kurczaka 100g,
- przyprawy: pieprz biały, sól, olej rzepakowy 5g;
- ziemniaki 150g, koperek;
- mizeria: ogórek świeży 80g, rzodkiewka 40g, śmietana 18% 10g,
- przyprawy: sok z cytryny, pieprz (1,3,7,9)
WTOREK 26 listopada:
- I danie:
- Zupa fasolowa na wędzonce: włoszczyzna 70g, żeberka wędzone 30g, fasola bała 20g, ziemniaki 20g,
- przyprawy: lubczyk, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól, czosnek
- II danie:
- Makaron z truskawkami i sosem jogurtowym 250g -300g, biały ser
- kompot z owoców leśnych 200ml (1,3,7,9)
ŚRODA 27 listopada:
- I danie:
- Zupa ogórkowa: włoszczyzna 30g, ziemniaki 50g, udka z kurczaka 10g, śmietana 10g; ogórki kiszone 10g, śmietana 18% 3g,
- II danie:
- Pierogi z mięsem lub pierogi ruskie 250g-300g
- cebula 5g, olej 3g
- surówka z białej kapusty: kapusta 90g, jabłko 40g, marchew gotowana 5g, oliwa z oliwek 5g; przyprawy: sok z cytryny, bazylia
- kompot owocowy 200ml (1,3,7,9)
CZWARTEK 28 listopada:
- I danie:
- zupa kalafiorowa: włoszczyzna 50g, kalafior świeży lub mrożony 100g, ziemniaki 50g, śmietana 15g, koperek 5g;
- przyprawy: czarny pieprz, natka pietruszki
- II danie:
- Gołąbki z kapustą w sosie pomidorowym: mięso drobiowo-wieprzowe 80g, jajko 3g, bułka 7g, ryż 20g, kapusta 80g, przecier pomidorowy 10g, mąka 3 g, śmietana 20g;
- ziemniaki 120g kompot owocowy 200ml (1,3,7,9) owoc
PIĄTEK 29 listopada:
- I danie:
- Zupa szpinakowa: włoszczyzna 70g, kurczak 30g, ziemniaki 30g, natka pietruszki 3 g; szpinak siekany 5g, szczaw 5g,śmietana 18 % 3g, jajko gotowane 5g
- przyprawy: lubczyk, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól
- II danie:
- Pampuchy z budyniem waniliowym 250g, polewa jogurtowa 50g, truskawki 10g
- kompot owocowy 200ml (1,3,7,9)