PONIEDZIAŁEK 28 października:
- I danie:
- zupa zacierkowa: włoszczyzna 70g, kurczak 30g, makaron zacierki 30g, natka pietruszki 3 g;
- przyprawy: lubczyk, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól
- II danie:
- udko z kurczaka pieczone: udko kurczaka 100g,
- przyprawy: pieprz biały, sól, olej rzepakowy 5g;
- ziemniaki 150g, koperek;
- mizeria: ogórek świeży 80g, rzodkiewka 40g, śmietana 18% 10g,
- przyprawy: sok z cytryny, pieprz (1,3,7,9)
WTOREK 29 października:
- I danie:
- Zupa fasolowa na wędzonce: włoszczyzna 70g, żeberka wędzone 30g, fasola bała 20g, ziemniaki 20g,
- przyprawy: lubczyk, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól, czosnek
- II danie:
- makaron z truskawkami i sosem jogurtowym 250g -300g, biały ser
- kompot z owoców leśnych 200ml (1,3,7,9)
ŚRODA 30 października:
- I danie:
- Zupa ziemniaczanka : włoszczyzna 70g, ziemniaki 40g, koncentrat pomidorowy 3g
- przyprawy: lubczyk, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól
- II danie:
- Krokiety z mięsem lub warzywami 250g -300g, sos pieczarkowy,
- surówka z marchewki z jabłkiem , marchew surowa 80g, jabłko 20g, śmietana 18% 3g
- kompot z owoców leśnych 200ml(1,3,7,9)
CZWARTEK 31 października:
- I danie:
- Zupa szpinakowa: włoszczyzna 70g, kurczak 30g, ziemniaki 30g, natka pietruszki 3 g; szpinak siekany 5g, szczaw 5g,śmietana 18 % 3g, jajko gotowane 5g
- przyprawy: lubczyk, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól
- II danie:
- naleśniki z serem lub owocami 250g, polewa jogurtowa 50g, brzoskwinie 10g
- kompot owocowy 200ml (1,3,7,9)